Lekestue i finalen og Blackout til topps

Søndag var Blackout klare for nok et sluttspill.
Etter å ha utklasset alle lagene i sluttspillet så var vi klare for finale mot et av landets beste futsallag, Sandefjord Futsal. Laget er kvalifisert til eliten i NFF og har også 2 landslagspillere.
Sandefjord var et godt organisert lag og tok helt fortjent ledelsen 1-0 i finalen. Gëzim og Moussa jobbet godt på topp for oss uten at vi lykkes å få hull på Sandefjord-målet. Ibba Laajab, som forøvrig ble kåret til finalens beste spiller, ville det annerledes. Kanskje han ble inspirert av tidligere lagkompis "Moa" da han så Vålerenga leke med Stabæk i cupfinalen på Ullevål (4-1, Moa 2 mål). Ibba tok saken i egne hender, lekte med et par Sandefjordspillere og banket ballen i mål. Få minutter senere får vi en corner og Mentor slår en perfekt ball til Christer som står umarkert ved bakerste stolpe og vi er i ledelsen 2-1. Etter dette hadde vi full kontroll og da Gëzim, som hadde et flott comeback, satte inn 3-1 så var kampen mer eller mindre vår egen. Og når Ibba får servert en gullpasning fra Gëzim er kampen punktert og Blackout leder 4-1 mot selveste Sandefjord Futsal. Han har nå spilt 3 turneringer på rad i Ekeberghallen og resultatet vet alle som følger med: Ibba har fått klippekort til danskebåten. På vårt 3.forsøk i Ekeberghallen så går dette altså vår vei og vi vinner med flotte 31-7 i målforskjell og går ubeseiret gjennom hele turneringen.
Seierslaget: Ronny - Martin - Christer - Moussa - Ibba - Bashkim - Mentor og Gëzim
Vi ønsker med dette å takke alle motstandere for kampene, finaledommerne og vårt publikum som var fantastiske denne helgen. Vi gleder oss allerede til neste gang.