Blackoutspillere sentrale i Halden

Lørdag 22.november var det duket for en ny runde med Umbro Cup i Tistedal, Halden.
Da flere av våre spillere var opptatt med KM med sine respektive klubblag så bestemte vi oss for å ikke melde oss på denne gangen. Vi fikk en forespørsel fra Kosova Futsal om laget kunne låne 2 av våre nybakte mestere fra siste turnering i IFS, Christer Øverland og artisten Ibba Laajab. Etter et møte med lagleder og kaptein i Blackout Futsal bestemte vi oss for å låne ut spillerne til Kosova Futsal.
Laget kom seg greit videre fra gruppespillet og i sluttspillet var Blackoutgutta sentrale og hjalp Kosova Futsal laget til finaleplass der det ble et knepent 3-2 tap for topplaget Team Kappa med Lynspissen Kim Holmen i spissen.
Øivind Gjørstad, leder for Umbro Cup (tidl. Coca Cola Cup) kåret også vår Ibba Laajab til turneringens beste spiller og avsluttet en flott lørdag ettermiddag med disse vakre ord:
"Jeg har vært leder for denne turneringen i Halden i mange mange år, og hvert år ser jeg fantastiske fotballspillere, men en slik spiller har jeg aldri sett maken til"
Vi gratulerer vår ballartist Ibba Laajab med denne prisen og gleder oss på vegne av han.
Blackout Futsal jobber nå med noen sponsorer som ønsker å være med på satsingen vår i 2009.
Flere spillere har også tatt kontakt med ønske om å få muligheten til å være med på laget fra neste år og p.t. kan vi bekrefte at 2 nye spillere er på vei inn til Blackout Futsal fra januar.
Neste turnering for Blackout Futsal er 12.-14. des, IFS Ekeberghallen.