Godkjent start på det nye året

Christer Øverland, og hans mannskap deltok under årets første Umbro Cup. Den ble holdt i Skedsmohallen og flere gode lag var påmeldt, bl.a er disse noen av de som er verdt å nevne: Shaolin FC, Kosova Futsal, Latin Kings, Ruslebiffene (tittelforsvarer), Los Galacticos og Team Kjekkas. På grunn av skader på flere sentrale spillere var vi litt usikre på hvilket lag vi kunne stille og vi klarte til slutt å stille med 8 mann: Ruhan, Lars, Mentor, Christer, Martin, Chris, Patrick og Espen. Sistnevnte hadde også en meget god debut for oss og noterte seg for flere viktige mål. I gruppespillet møtte vi Lillestrøm Futsal Y, Greedy Geniuses og Noregs Mållag. Vi gikk ubeseiret gjennom denne med 9 poeng og 16-3 i målprotokollen. Sluttspillet:
  • 8 dels finalen, seier 5-0 over Persian Lions
  • kvartfinalen, seier 3-2 på straffer over Lucky Loosers (fulltid 2-2)
  • semifinalen, seier 3-2 på straffer igjen over Shaolin FC (fulltid 2-2)

I finalen var det duket for et rent Oslo-derby mellom to av forhåndfavorittene.

Etter at resultatet ved fulltid var 2-2 så måtte straffer til for å skille lagene og våre venner i Los Galacticos (med Ibba Laajab og Musa Achrifi i spissen) kunne trekke det lengste strået. Vi gratulerer Los Galacticos med seieren og takker for en god finale.

Samtidig ønsker vi å takke arrangøren, Åkrene Fotballklubb, for et veldig godt gjennomført arrangement. Det var god dekning av resultatene, lett å få informasjon, hyggelige leder og ingen forsinkelser. Vi har deltatt på flere Umbro Cup, og dette er det beste vi har vært med på. Derfor en oppfordring til andre lag som skal arrangere Umbro Cup i tiden fremover: Ta kontakt med ledelsen i Åkrene Fotballklubb og spør hva de gjør for å lykkes 100%.

Takk til dommere, alle lag vi møtte og til våre egne spillere som startet det nye året veldig godt.