Suksessen fortsetter for Blackout Futsal

Blackout Futsal var med i årets første IFS turnering i Oslo, helgen 30.jan- 1.feb. Dette er sesongens 5. runde og vi fortsetter med gode resultater og det er ingen tvil om at vi har overrasket de aller fleste i futsal Norge med det vi hittil har levert. Lag som Dønski, Real Oslo, Creme de la Creme, Kosova Futsal, Sandefjord Futsal m.flere har vært med i en årrekke og det var først og fremst ventet at disse lagene skulle markere seg i årets sesong. Vårt mål foran denne sesongen har vært å bli blandt de 15 beste lagene i Oslo og p.t er dette innen rekkevidde. Først neste sesong skulle Blackout Futsal ta steget videre og gå for den skikkelige satsingen for å ta kampen mot de store. Likevel er det årets største overraskelse, mannskapet til Heerführer Christer Øverland som leverer varene. Denne helgen skulle ikke bli noe unntak.
Gruppespillet ble unnagjort fredag kveld med gruppeseier. Vi var nok en gang klare for et sluttspill og søndag måtte vi spille første kamp i sluttspillet med kun 5 mann da Christer og Espen hadde meldt forfall til første kamp grunnet trening med sitt lag utendørs.
Kampen mot Bogerud Futsal ble svært nervepirrende men etter fulltid og ekstratid så kunne vi trekke det lengste strået på straffespark og vi hadde kommet gjennom den vanskelige første kampen.
Øvrige resultater:
  • 16.delsfinale Bogerud Futsal, seier på straffer.
  • 8.delsfinale Oppsal Futsal, seier
  • kvartfinale Real Oslo, seier 4-2
  • semifinale PK United, seier 2-1
  • finale, tap mot Hønefoss Futsal, 3-3 ordinær tid, tap på straffer 1-2

Vi er svært fornøyd med at vi nok en gang kommer til en finale, for øvrig årets andre på 2 forsøk. Gutta er med og kjemper om 6 meget viktige poeng, som gir oss en liten luke ned til de andre lagene. Vi har fått en veldig god bredde i troppen nå og har en fin blanding av unge talenter og rutinerte spillere som har noen år på parketten.

Laget søndag: Ronny - Espen - Shkodran - Christer- Bashkim - Mentor - Gëzim.

Allerede om 14. dager er det ny turnering i Ekeberghallen og Blackout Futsal går for nye poeng.