Vi er i rute..

Søndag 15.februar var det duket for årets andre IFS turnering i Oslo.
Blackout Futsal var selvsagt på plass og vi havnet i en meget tøff pulje. Til denne turneringen stilte vi likevel sterkt, og vi fant også plass til en ny debutant som kan bli viktig for oss fremover.
Blackout Futsal: Ronny - Christer - Mentor - Ibba - Erling - Lars og debutant Abdul Laajab.
Gruppespillet ble vunnet etter seier i samtlige kamper og det var herlig å få revansj over Hønefoss Futsal (3-2 i dag). De andre kampene i gruppespillet ble vunnet med 3-0 (Colo Colo2) og 4-3 (Prinsdal Futsal).
I 8-delsfinalen trodde vi at vi skulle møte et meget god lag, da vi så på resultatene de hadde levert i gruppespillet lørdag. Vi vant kampen med klare 5-1.
I kvartfinalen stod White & Reds på motsatt side. Et lag bestående av polakker som helt sikkert har spilt på et høyt nivå i hjemlandet og det ble tøffere enn forventet men vi kunne likevel dra i land en 3-1 seier.
I semifinalen møtte vi Løkka Boys. Dette laget spiller i 1.div i NFF, som Grüner Futsal. De har levert en solid sesong og består av spillere som spiller i 2.div, for Frigg FK. Etter at kampen var ferdigspilt ved fulltid stod det 2-2 og i ekstraomgangene klarte Løkka Boys å trekke det lengste strået og de vant også turneringen denne gangen etter seier over Litt av Hvert.
Vi gratulerer Løkka Boys med seieren og takker dommere, tilskuere og arrangør for denne gangen. Blackout Futsal ønsker velkommen Abdul Laajab og gleder oss over å ha fått med oss nok en spiller som blir viktig for oss i de resterende turneringene.
5 poeng ble sikret denne gangen og vi står nå med 28 poeng. Litt av Hvert på 2.plass har 20.